Societatea noastră are o experienţă de peste 10 ani în carosarea autovehiculelor de transport persoane, fiind omologată de R.A.R. prin autorizaţia nr. 29 din 22 noiembrie 2004.

Firma noastra produce in serie autocare pe sasiu de IVECO de 30 locuri, producem 5 autocare pe luna si 20 de microbuze, toate acestea sunt posibile deoarece firma noastra lucreaza pe sabloane, matrite, organizarea facandu-se dupa modelul marilor fabrici de autocare. Materialele folosite sunt: inox, aluminiu, rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, iar componentele interioare sunt realizate din piele sintetica si plastic vacumat conform matritelor.

Printre clienţii noştri se numără reprezentanţele auto din toată ţara: Mercedes Benz, Volkswagen, Ford, Iveco, Fiat, Peugeot, Renault, precum şi firme renumite de transport de personae din tara.

Variantele noastre constructive de lucru sunt omologate atât în ţară cât în străinatate, respectând normele Direcţivei 2001 / 85 / CE, putând fii clasificate pe stele sau categorii de confort. Echipările standard sunt completate de dotări care măresc confortul pasagerilor: scaune din pluş auto, geamuri termopane, trapă cu ieşire de siguranţă din sticlă, aer condiţionat cu distribuţie individuală pentru fiecare rând de scaune, lămpi individuale de citit şi iluminat, lămpi de plafon cu leduri, încălzitor în staţionare webasto cu programare, instalaţie audio - video cu LCD, staţie şi microfon, etc.

SC Pacific Tur SRL a dezvoltat proiectul de producţie a autocarului IDILIS de 33+1 locuri si 38+1 locuri pe un şasiu Mercedes - Benz ATEGO 1018. La construcţia acestui autocar s-au luat în calcul: fiabilitatea şi performanţele autoşasiului Mercedes - Benz ATEGO (motor, cutie de viteze, transmisie, sistem de frânare, punţi, suspensii, sistem de direcţie, bord, instalaţie electrică, etc.) consumul redus de carburant (17 litri/100 km) şi garanţia de 36 luni oferită în toate service-urile Mercedes - Benz din ţară.

Pentru a raspunde nevoilor specifice transportului urban SC Pacific Tur SRL va propune autobuzul urban Mercedes City de 30+1 locuri, proiect dezvoltat prin carosarea unui autosasiu Mercedes Benz Sprinter 516 CDI. Mercedes City este este un autobuz urban de capacitate medie cu 12 locuri pe scaune, 18 locuri in picioare si un loc pentru persoanele cu dizabilitati. City 65 este un model cu două axe şi două uşi de acces, amplasate lateral, prima fiind dublă iar cea de a doua simplă. La accesul pe prima uşă, podeaua are un maxim de 280 mm de la sol şi există şi o trapă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, iar în interior a fost amenajat un spaţiu special destinat acestor persoane. Totodată, trebuie să menţionăm că pe suprafaţa disponibilă în interior, podeaua a fost parţial coborâtă, pentru confortul celor care vor călători în picioare.